tisdag 15 september 2009

Porr

.


Alltså porr.
Det pratas om porr. Och nu tittar plötsligt alla på porr. Där ser man hur lätt det är att bli världsfrånvänd.
Jag vill ju gärna ha förståelse för samtiden så nu har jag porrsurfat för första gången i mitt liv. Tänkte att det här med amatörporr är säkert lite trevligare så jag mjukstartar där. Men ve ve, jag kan inte slappna av alls.
För det är så mycket sprut hela tiden.
Sedan när blev sprut så himla intressanta?
Och sedan alla dessa doggystyle. Jag har inget emot den ställningen. Men när det är den ställningen precis hela tiden börjar man ju undra vad det handlar om. Eller jag börjar undra.

Vad jag hur som helst upptäckte var att jag kände en viss lättnad när jag såg att en video hade namnet "Olydig slyna". För det kändes ärligt. Vill man leka den leken så kan man väl göra det ordentligt (och sedan kanske turas om?). Jag får en klump i magen när det inte kan vara uttalat lekfullt. När den där dominansen ska smyga sig in lite diskret över allt men ingen vill låtsas om det.
Det är liksom inget fel på att vara mottagande och passiv om man känner för det men det är något fel när det är svårt att hitta en enda video där tjejen är överst. När leken med de rollerna är så outtalad och slentrianmässig att det verkar som ett urtillstånd.

Jag är hellre en olydig slyna som blir satt på plats än lite allmänt slentriandominerad.

Och förresten så kan man visst ha åsikter om sexualitet. Vad vi tänder på påverkar oss och är till stor del inlärt. Så varför skulle man inte föra en diskussion om vad vi lär in, av vem, vilka media och varför? Att alla former av sexualitet är sunda tror jag inte på. Det handlar inte om tabun utan om att upptäcka ett mönster.



(Bilder från thathipsterporn.blogspot.com)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar